Trekhaken

Trekhaken

Heb je een trailer, fietsendrager of een caravan, maar heeft je nieuwe auto geen trekhaak? Geen probleem! Bij Autobedrijf Krol kunnen wij deze voor je monteren. 

Verschillende soorten trekhaken

Auto’s zijn niet standaard uitgerust met een trekhaak. Wij kunnen dit voor je realiseren. Bij de aankoop van een trekhaak heb je de keuze tussen een vast of een afneembaar systeem.
Voor sommige auto’s is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een wegklapbare trekhaak. Een vaste trekhaak is het meest bekend. Het is de eenvoudigste en tevens de goedkoopste oplossing en wordt voornamelijk gekozen voor intensief gebruik.

Wij kunnen ieder soort trekhaak monteren zoals bij een dealer. Tijdens de montage sluiten wij alles aan zodat alle systemen blijven werken naar behoren.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend online een offerte aan.

Diensten

Hier kunnen we je ook mee helpen bij Autobedrijf Krol

Airco onderhoud

Een airco is niet onderhoudsvrij. Zonder onderhoud van je airconditioning zul je binnen de kortste keren geconfronteerd worden met een defect systeem. En dat gebeurt altijd als het je niet uitkomt.

APK

De APK is een verplichte keuring die je periodiek moet herhalen. Tijdens de APK wordt er op een groot aantal punten gelet. Verkeersveiligheid en milieu staan hierbij centraal.

Banden

Banden zijn één van de belangrijkste onderdelen van je auto. Met goed onderhouden banden rijd je veiliger, zuiniger en comfortabeler.

Reparaties

Hoe de schade aan je auto ook is ontstaan, het is belangrijk om deze zo snel mogelijk te herstellen. Bij Autobedrijf Krol kijken wij altijd naar de juiste en meest kostenbesparende oplossing.

Trekhaken

Heb je een trailer, fietsendrager of een caravan, maar heeft je nieuwe auto geen trekhaak? Geen probleem! Bij Autobedrijf Krol kunnen wij deze voor je monteren.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over één van onze diensten of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

of