Banden

De banden van je auto zijn misschien wel één van de belangrijkste onderdelen. Daarom moet je de banden alle aandacht te geven die ze verdienen. Met goed onderhouden banden rijd je niet alleen veiliger, maar ook zuiniger en comfortabeler.

Autobanden repareren

Bij Autobedrijf Krol repareren wij je autoband(en) zodat je zo weer de weg op kunt. Kom zo snel mogelijk bij ons langs wanneer je banden een reparatie nodig hebben. Te lang doorrijden kan onherstelbare schade aan de binnenzijde van de band veroorzaken. Hierdoor wordt reparatie onmogelijk en moeten de banden worden vervangen.

Banden wisselen

Per seizoen verschillen de omstandigheden op de weg. Het is daarom verstandig om je banden hierop aan te passen en tijdig te verwisselen. Bovendien bespaart het geld. Wanneer je op de verkeerde banden rijdt, slijten ze namelijk sneller. 

Winterbanden

Winterbanden bieden maximale veiligheid door meer grip en een veel kortere remweg. Als de temperatuur beneden de zeven graden raakt, raden wij aan om te wisselen naar winterbanden. Ze zijn speciaal afgestemd op regen en sneeuw. In een aantal landen zijn winterbanden zelfs verplicht en riskeer je een boete bij geen gebruik.

 

Zomerbanden

Is het warmer dan 7°C, dan is het weer tijd om je winterbanden te laten wisselen voor zomerbanden. Waar winterbanden je veel grip geven bij lage temperaturen en sneeuw, zijn zomerbanden geschikt tijdens de warmere maanden. We raden je aan om van april tot en met september op zomerbanden te rijden.

 

All season banden

Ben je niet afhankelijk van je auto? Rijd je alleen in Nederland en ga je niet op wintersport? Dan zijn all season banden een goed alternatief voor jou. Een bandenwissel is in dit geval niet nodig en je hebt het hele jaar door voldoende grip.

Uitlijnen en balanceren

Met een goed uitgelijnde auto rijd je veiliger, zuiniger en comfortabeler. Ook slijten je banden en auto-onderdelen minder snel. Door de banden te balanceren, zul je minder trilling ervaren, heb je beter contact met de weg, een regelmatige bandenslijtage en hoger rijcomfort. Hiervoor kun je bij Autobedrijf Krol terecht.

Meer weten over onze bandenservice?

Heb je vragen of wil je meer weten over onze bandenservice? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een online offerte aan.

Diensten

Hier kunnen we je ook mee helpen bij Autobedrijf Krol

Airco onderhoud

Een airco is niet onderhoudsvrij. Zonder onderhoud van je airconditioning zul je binnen de kortste keren geconfronteerd worden met een defect systeem. En dat gebeurt altijd als het je niet uitkomt.

APK

De APK is een verplichte keuring die je periodiek moet herhalen. Tijdens de APK wordt er op een groot aantal punten gelet. Verkeersveiligheid en milieu staan hierbij centraal.

Banden

Banden zijn één van de belangrijkste onderdelen van je auto. Met goed onderhouden banden rijd je veiliger, zuiniger en comfortabeler.

Reparaties

Hoe de schade aan je auto ook is ontstaan, het is belangrijk om deze zo snel mogelijk te herstellen. Bij Autobedrijf Krol kijken wij altijd naar de juiste en meest kostenbesparende oplossing.

Trekhaken

Heb je een trailer, fietsendrager of een caravan, maar heeft je nieuwe auto geen trekhaak? Geen probleem! Bij Autobedrijf Krol kunnen wij deze voor je monteren.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over één van onze diensten of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

of