Reparatie

Reparatie

Reparatie aan uw auto is belangrijk. Dit verkleint de kans op autopech namelijk aanzienlijk. Wij adviseren om je auto regelmatig te laten controleren.

Uitlezen van storingen

Hoe de schade aan je auto ook is ontstaan, het is belangrijk om deze zo snel mogelijk te herstellen. Een goede diagnose is hierbij essentieel. Bij het stellen van diagnoses maken wij uitsluitend gebruik van modern uitleesapparatuur. Wij kijken altijd naar de juiste en meest kostenbesparende oplossing.

Koppeling

Heb je een handgeschakelde auto of een automaat? Dan kan de koppelingsplaat na verloop van tijd slijten. Dit merk je bij het koppelen of als de auto meer lawaai gaat maken of gaat haperen. 

Wanneer je hier te lang mee doorrijdt, bestaat er een kans dat je andere delen van de aandrijflijn ook beschadigt. Voorkom verdere schade en laat je koppeling tijdig afstellen of vervangen bij Autobedrijf Krol.

Distributie

De controle van je distributieriem of -ketting is zeer belangrijk. Wanneer je die niet tijdig laat vervangen, kan deze breken. Hierdoor loopt de motor vast en loopt hij schade op, dit kan resulteren in torenhoge reparatiekosten. Laat daarom je distributieriem of -ketting tijdig vervangen bij Autobedrijf Krol!

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend online een offerte aan

Diensten

Hier kunnen we je ook mee helpen bij Autobedrijf Krol

Airco onderhoud

Een airco is niet onderhoudsvrij. Zonder onderhoud van je airconditioning zul je binnen de kortste keren geconfronteerd worden met een defect systeem. En dat gebeurt altijd als het je niet uitkomt.

APK

De APK is een verplichte keuring die je periodiek moet herhalen. Tijdens de APK wordt er op een groot aantal punten gelet. Verkeersveiligheid en milieu staan hierbij centraal.

Banden

Banden zijn één van de belangrijkste onderdelen van je auto. Met goed onderhouden banden rijd je veiliger, zuiniger en comfortabeler.

Reparaties

Hoe de schade aan je auto ook is ontstaan, het is belangrijk om deze zo snel mogelijk te herstellen. Bij Autobedrijf Krol kijken wij altijd naar de juiste en meest kostenbesparende oplossing.

Trekhaken

Heb je een trailer, fietsendrager of een caravan, maar heeft je nieuwe auto geen trekhaak? Geen probleem! Bij Autobedrijf Krol kunnen wij deze voor je monteren.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over één van onze diensten of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

of