Over ons

Autobedrijf Krol is een jong bedrijf gerund door Gerard Krol. Sinds 2019 zijn wij gevestigd aan Zuiderdiep 50 te Drouwenermond. 

Autobedrijf Krol wordt gerund door Gerard Krol. Hij heeft al ruim twintig jaar ervaring in de autotechniek. In deze periode heeft hij veel kennis opgedaan bij verschillende dealerbedrijven. Naast zijn eerste monteurs diploma, is Gerard geschoold als Master technician en diagnose specialist. Ook is Gerard examinator voor het IBKI, hét instituut voor certificering en examinering in de mobiliteitsbranche.

Bij Autobedrijf Krol werken we uitsluitend met modern apparatuur, om je auto optimaal en volgens de nieuwste technieken te onderhouden en repareren. Service, openheid, transparantie en het leveren van goede kwaliteit is waar Autobedrijf Krol voor staat.

Onze diensten

Je kunt met elke auto bij ons terecht voor onderhoud, reparaties, storingen en een APK keuring. Bekijk al onze diensten

Meer weten?

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen.

Diensten

Hier kunnen we je ook mee helpen bij Autobedrijf Krol

Airco onderhoud

Een airco is niet onderhoudsvrij. Zonder onderhoud van je airconditioning zul je binnen de kortste keren geconfronteerd worden met een defect systeem. En dat gebeurt altijd als het je niet uitkomt.

APK

De APK is een verplichte keuring die je periodiek moet herhalen. Tijdens de APK wordt er op een groot aantal punten gelet. Verkeersveiligheid en milieu staan hierbij centraal.

Banden

Banden zijn één van de belangrijkste onderdelen van je auto. Met goed onderhouden banden rijd je veiliger, zuiniger en comfortabeler.

Reparaties

Hoe de schade aan je auto ook is ontstaan, het is belangrijk om deze zo snel mogelijk te herstellen. Bij Autobedrijf Krol kijken wij altijd naar de juiste en meest kostenbesparende oplossing.

Trekhaken

Heb je een trailer, fietsendrager of een caravan, maar heeft je nieuwe auto geen trekhaak? Geen probleem! Bij Autobedrijf Krol kunnen wij deze voor je monteren.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over één van onze diensten of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

of