Aankoop- verkoopbegeleiding

Aankoop- en verkoopbegeleiding

Heb je bij een ander autobedrijf een interessante occasion gezien? Of wil je jouw auto verkopen? Autobedrijf Krol kan je begeleiden bij de aan- en verkoop. Wij helpen je bij het nemen van de juiste beslissing en zorgen ervoor dat je niet teveel betaalt. De aanschaf en verkoop kan afgehandeld worden via ons. Wel zo vertrouwd! 

Aankoop begeleiding

Voor de meeste mensen is een auto kopen geen dagelijkse bezigheid. Bovendien beschikt niet iedereen over voldoende kennis van alle technische aspecten. Bij Autobedrijf Krol kunnen wij je helpen bij het kopen van een auto. Samen bespreken we je wensen en eisen, waarna wij voor jou op zoek gaan naar de geschikte auto. Bovendien kun je je huidige auto inruilen. Hierdoor word je volledig ontzorgd en zit je niet vast aan een beperkt aanbod. Tevens gebeurt alles in overleg.

verkoopbegeleiding

Wil je je auto verkopen maar hoef je er niet een auto voor terug? Wij kunnen je helpen met het verkopen van je auto. Hierbij letten wij altijd op de best haalbare prijs en voorwaarden. Je wordt volledig ontzorgd.

Occasions

Bij Autobedrijf Krol hebben we doorlopend diverse occasions op voorraad.

meer weten?

Heb je elders een aantrekkelijke occasion gezien en wil je gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact met ons op.

Diensten

Hier kunnen we je ook mee helpen bij Autobedrijf Krol

Aankoop- verkoopbegeleiding

Heb je bij een ander autobedrijf een interessante occasion gezien? Of wil je jouw auto verkopen? Wij kunnen je begeleiden bij de aan- en verkoop en zorgen er samen voor dat je de juiste beslissingen neemt.

Airco onderhoud

Een airco is niet onderhoudsvrij. Zonder onderhoud van je airconditioning zul je binnen de kortste keren geconfronteerd worden met een defect systeem. En dat gebeurt altijd als het je niet uitkomt.

APK

De APK is een verplichte keuring die je periodiek moet herhalen. Tijdens de APK wordt er op een groot aantal punten gelet. Verkeersveiligheid en milieu staan hierbij centraal.

Banden

Banden zijn één van de belangrijkste onderdelen van je auto. Met goed onderhouden banden rijd je veiliger, zuiniger en comfortabeler.

Reparaties

Hoe de schade aan je auto ook is ontstaan, het is belangrijk om deze zo snel mogelijk te herstellen. Bij Autobedrijf Krol kijken wij altijd naar de juiste en meest kostenbesparende oplossing.

Trekhaken

Heb je een trailer, fietsendrager of een caravan, maar heeft je nieuwe auto geen trekhaak? Geen probleem! Bij Autobedrijf Krol kunnen wij deze voor je monteren.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over één van onze diensten of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

of